Voiko yritys käyttää Pikasiirtoa?

Pikasiirto sopii myös yritysten käyttöön. Aloita luomalla tili osoitteessa https://pikasiirto.fi/tili/luo. Valitse seuraavaksi tunnistaumisvaiheessa "Haluan siirtää yrityksenä".

Yrityskäyttäjä (myös yksityinen elinkeinonharjoittaja) täyttää oikeushenkilöasiakkaan tuntemislomakkeen. Siirtämisen voi aloittaa heti, kun lomake on käsitelty. Oman käyttäjätilin asetuksista voit myös kertoa Y-tunnuksen, joka tulee näkyviin Pikasiirron kuiteille.

Yrityksen käyttäjätunnus tulee pitää erillään henkilökohtaisesta käyttäjätunnuksesta.